03 maart 2020

De km-teller laat me in de steek

83 km


Houden we het wel droog

Wat weer een prachtige dag dacht iedereen vanmorgen bij het opstaan, maar menigeen kwam bedrogen uit want overal viel wel een buitje om ons te herinneren aan wat bijna voorbij is. Vol goede moed vanmorgen van start in de veronderstelling dat de kilometerteller weer in orde is, ik heb niets kunnen vinden en dan moet het goed zijn dacht ik. Tot twee keer toe terug om nogmaals een onderzoek in te stellen naar de oorzaak want hij deed weinig of niks. Ook nu niets kunnen vinden maar tot mijn verbazing deed hij het weer en zo reed ik naar de “Zuidoost”, keurig netjes een vaste afstand van 40 km en dat gaf hij nu ook aan, zou er toch een wonder gebeurd zijn, ik snap er niets van. Bij Tiny even bijkletsen en een broodje doen onder de middag en dan weer richting Middenmeer, het weer blijft wisselend en hier en daar valt een buitje.
Vanaf het viaduct bij Abbekerk

Richting Beets

Onderweg heb ik één keer een paar spatten gehad maar verder bleef het droog.


Hij telt niet verder en noteert niet meer

En toen was het weer zover, de teller bleef op 61,76 km staan en de snelheid was 0 km, toch weer een fout in de berekening, er moet dus echt iets aan de hand zijn, onbegrijpelijk.
Oudendijk

Oudendijk
Na Oudendijk zie ik dat net als vorig jaar de afwatering van een perceel grasland hier slecht is want het lijkt nu wel een meertje waar nog geen vee los kan lopen. Als ik thuis ben nogmaals een onderzoek en het lijkt wel of er een kabeltje ooit klem heeft gezeten, het is bijna niet te zien maar ik voel, dat het in een knik wat scherp aanvoelt, alsof er een breuk op die plek zit. Ik heb Velomobiel gebeld en Theo stuurt een nieuw kabeltje wat ik in de loop van deze of volgende week zal proberen te plaatsen zodat alles weer netjes wordt geregistreerd m.b.t. de kilometers en de snelheid, vandaag gaf de GPS netjes aan dat hij 83 km met mij onderweg is geweest. Toch prettig zo’n tweede “controleur”

Geen opmerkingen: