04 maart 2020

Een heerlijk ritje



Het weer is vandaag veel beter als gisteren, toen was het met veel meer wind en af en toe een bui maar vandaag is het geen enkele bui en bijna geen wind.

Echt fietsweer zullen we maar zeggen en daar heb ik ook meteen gebruik van gemaakt. Even op en neer naar Oostzaan en dan terug nog met een kleine omweg en zo kom ik weer blij en voldaan thuis. Als ik op het adres  aankom zie ik geen auto, er kwam me wel een auto tegemoet en laat dat nou net de bestuurster zijn die ik had verwacht. Tiny had even boodschappen gedaan en zo kwam ik op het juiste moment voor een bakkie. Samen met Patricia, Thomas en Tiny zitten we even later aan tafel en na dit ritueel neem ik weer afscheid om de terugweg te aanvaarden, heen was het net 54 km en terug zal het wel een ietsje langer worden, geen nood het gaat nog steeds leuk.
De omweg van vandaag gaat weer een keer via “De Zaanse Schans” waar duidelijk minder toeristen rondlopen mogelijk ook door het "Coronavirus". Om niet al te gek te doen vandaag sla ik weer af om richting Purmerend te kiezen en dan op Middenmeer af, de “kortste” weg om thuis te komen wat na 118 km weer het geval is.

Geen opmerkingen: