16 september 2024

Een weekend met van alles en nog wat.

 


Het weer viel alles mee, vannacht hoorde ik het nog flink kletteren maar vanmorgen was het weer droog. Eerst even de was verzorgen, kranten en ontbijten en klaar voor de start.

Ik denk nog aan zaterdagavond, terug van een helft voetbal kijken waar meer familie was, op weg naar Zuidoostbeemster even stoppen voor een in onze ogen mooie foto.

En dan zondagmiddag/avond was er een geweldig mooi samenzijn van familie, georganiseerd door alle neven en nichten waarbij de ouders ook waren uitgenodigd, het was geweldig mooi, gezellig en goed verzorgd bij John en Mariëtte in de grote tuin. En dan vanmorgen even een rondje trappen, bij Tiny ging het tennissen niet door, dus als ik dan via de aardbeien verkoop langs ga kan ik ze daar vast afleveren. Zo gezegd zo gedaan, Tiny had de koffie al klaar en konden we nog even napraten over die geweldige familiedag.


Terug ga ik weer een andere route als heen en kom uiteindelijk vlakbij Heerhugowaard en ga onder de tunnel door voor fietsers, een mooi plaatje dacht ik toen ik er doorreed. En aan het eind weer eens de verschrikking van lamlendig volk dat zijn eigen troep in de berm wegdondert, schandalig.


Verder een vluchtende fazantenhaan en boerenkool wat er al prachtig uit ziet. Bij Nieuwe Niedorp nam de weg die ik meest al volg maar moest terug vanwege de zoveelste afzetting en reed zodoende door het dorp en dat was niet verkeerd bleek achteraf.




De “Floraliavereniging” had afgelopen weekend de jaarlijkse show van tientallen werstukken van bloemen, wat er nog stond, prachtig, jammer dat er alweer veel was en werd opgeruimd.


Bij de rotonde bij de West-Friese omringdijk nog even een paar foto’s en dan weer op huis aan oftewel "Molenpolder" waar dit ritje was gestopt bij 99 km.

Geen opmerkingen: