17 september 2024

Heel, heel kort.

 


Als alles mee zit gaat het goed,   maar als dat niet zo is dan is het zeuren. Ik was een beetje vroeger opgestaan als gewoonlijk want de tuin moest vandaag onderhanden worden genomen, het was hoog tijd.
Het begin is er.

Dus na de gebruikelijke ochtendrituelen ben ik aan de slag gegaan, de start was voorspoedig en dan denk je dat je nog meer kan doen. Maar als je al vanaf je 25ste een slechte rug hebt dan word je er op zulke momenten aan herinnerd met gevolg dat ik mijn plannen moest herzien en als therapie een klein rondje gaan fietsen en dat heeft geholpen, ik ben er weer, was trouwens niet weggeweest.
Ze weet hier niets van.

Even op en neer naar Wervershoof en bij zwager Piet en m’n oudste zus Joop langs te gaan daar was ik al een hele poos niet geweest. Piet kwam na 10 minuten weer thuis en Joop was nog maar amper binnen van een ontspanningsoefening . Het zit een beetje in de familie denk ik ze wordt volgende maand 83 jaar en als ik dat zo van achteren bekijk doet die nog behoorlijk mee. De koffie was snel gezet en onder het genot van een bakkie met koek hebben we gezellig zitten kletsen waarbij Piet z’n speciale humor weer geregeld ter sprake bracht.
Egboetswater

Als ik weer huiswaarts ga doe ik een kleine omweg door het Egboetswater  en kom thuis na 43 km en weer een “gezonde” rug, waar fietsen al niet goed voor is.

Geen opmerkingen: