23 oktober 2019

Rustig fietsweertje



Mooi weer en echt fietsweer, geen wind en dat is ook wel prettig. Een “op en neertje” naar de “Zuidoost” is de interne opdracht voor mezelf. Het is een vaste route die ik al ..tig keer heb gereden en aangekomen in de “Zuidoost” kan ik alleen maar zeggen dat ik veel om moest rijden door wegafsluitingen en omleidingen, een km meer of minder is nooit een probleem. Terug maar een andere route nemen want ik kies zelf altijd voor auto “vrije” routes en daar kwam nu niet alles van terecht. Tiny heeft koffie en zoon Remco is vandaag ook thuis even kletsen en gezellig aanzitten.



Na de lunch ga ik weer richting Middenmeer via een andere route uiteraard en laat ik hier nou ook diverse borden tegenkomen met dezelfde opschriften als die van de heenrit. Ik fiets langs het Noordhollands kanaal en heb toch nog maar weer een foto gemaakt van het bord wat daar al jaren staat over het mooie van de Beemster.

En later nadat ik via De Rijp en Noordeinde ben gegaan passeer ik de boerderij van Aad en Marian Berendrecht vlakbij de Schermer molens, er wordt flink verbouwd en het moet vast mooi worden, alleen het z.g. vierkant staat nog en de voorgevel. Dan via de ringdijk naar Obdam om bij Tom en Gerda even een bakkie te doen voor ik het laatste stukje naar Middenmeer af leg en thuis kom na     95 km.

Geen opmerkingen: