07 oktober 2020

Buienradar heeft gefaald.

 

86 km

Gewoon gaan, maar de buienradar heeft gefaald in alle opzichten, vanmorgen volop zon en in de verte een verdachte wolk, de buien radar gecontroleerd en inderdaad straks een enkele bui maar rond 10 uur is het klaar en blijft het droog. Na de koffie omkleden en gaan en zo heb ik ervaren dat het na ongeveer 7 km begon te motregenen en dat duurde zo ’n kleine 30 km eer het weer droog werd voor de laatste 5 km. Ik was toen in de “Zuidoost” waar Tiny niet aanwezig was dus ben ik meteen weer doorgegaan om niet te veel af te koelen.


Voor ik van huis ging een regenboog



Opvallend veel grasland
doodgespoten om straks tulpen te planten

Nat is het ondertussen wel

Nog meer doodgespoten grasland

Af en toe blauwe luchten .....


.....ook in Middenmeer
Via Middenbeemster naar Avenhorn waar ik mijn mobiel hoorde, stoppen en het was inderdaad Tiny, ik had niet goed geluisterd en had kunnen weten dat ze er op dat moment niet was, inderdaad zo gaat dat, volgende keer beter. Nog even op de Obdammerdijk gestopt en bij zus  Gerda een bakkie gedaan voor ik weer in Middenmeer ben aangekomen na 86 km

"De speciale krant"

. Bij Gerda nog de “speciale krant” mee gekregen voor dochter Bianca die het verhaal wel had gelezen maar de echte krant zou ze toch wel leuk vinden dus die gaat t.z.t. mee naar Oudemirdum.

Geen opmerkingen: