03 november 2020

Voor de regen weer thuis.

 


Ik ben al geruime tijd thuis en het is nog steeds droog, de berichten hebben het de hele dag al over regen vanmiddag en daarom was het voor mij belangrijk om vanmorgen even met de fiets op pad te gaan en dan kort na de middag weer binnen te zijn en dat is dus gelukt. Even op en neer naar de “Zuidoost” waar Tiny de koffie klaar heeft als ik daar aankom.


Bij het binnenrijden van de Beemster zie ik dat de nieuwe boerderij klaar is voor wat betreft de rietdekkers, de laatste keer waren ze net begonnen en nu is het netjes afgewerkt. Bij Tiny koffie en later een broodje, het is er altijd gezellig en ik kom er graag.

De wind is aardig aangetrokken nog niet zo heftig als gisteren maar wel zo dat ik voor de wind mezelf niet zo erg moet inspannen om boven de 40 km te rijden een heerlijke snelheid als er geen verkeer is op de Oostdijk richting Oosthuizen.


Iets verder kom ik nog een paar sportievelingen tegen op skeelers en bij Scharwoude stop ik even in de berm om een span paarden rustig te laten passeren. En zo kwam ik weer binnen in Middenmeer na 81 km plezier.

1 opmerking:

Unknown zei

Leuk, bedankt voor de foto!😀,
Groetjes Marian Timmermans (dochter Lyda Timmermans schilder) en Peter Rinkel