09 november 2020

Weer een keer over beide dijken

216 km 

 

Ik ben weer in Middenmeer na een echt rondje, 216 km op de teller waarvan ik 184 km heb gefietst en de rest was met “speciaal” vervoer over de Afsluitdijk en dan weten jullie genoeg. Inderdaad weer een rondje over de dijken en helaas moet ik dan gebruik maken van het “speciaal vervoer” wat via “Loket Afsluitdijk” wordt verzorgd door garage Den Das-Post uit Den Oever op een keurige manier.

Afsluitdijk

Afsluitdijk

Afsluitdijk

Er wordt echt heel veel “gesleuteld” aan de dijk maar men komt er vaak te laat achter dat de berekeningen niet altijd kloppen zodoende duurt het voorlopig 3 jaar langer en gaat het ook ietsje meer kosten, begroting was 550 miljoen en daar komt naar men nu verwacht nog 200 miljoen bij, och Nederland heeft belasting betaler zat.
De eekhoorn kreeg wat noten

De eekhoorn kreeg wat noten

Natte wegen

Mooie luchten

Ik kreeg bericht voor vertrek van mijn dochter dat er nogal wat regen was rond het IJsselmeer, ik zou kunnen overnachten en dan morgen terug, ik heb op veel plaatsen op een nat wegdek gereden maar heb zelf geen spat regen gehad dus ik ben weer thuis. Ik zal het verhaal niet langer maken maar gewoon een paar foto’s zeggen veel meer van mijn rondje over de dijken, het was weer prachtig.
Kasteel Radboud Medemblik

Lelystad

Lek net voorbij de Maxima centrale

Ketelbrug

De zuidkant van de NOP

Sondeler leien

Geen opmerkingen: