20 februari 2024

Zomaar heen en weer.

 


Vandaag kan het nog, morgen lijkt een regendag te worden, we zullen wel zien. Even op en meer naar de “Zuidoost” en bij Tiny een bakkie doen. En terug via een andere route zoals gewoonlijk. Er staat buiten verwachting nog een behoorlijke wind en als hij bijna de hele rit op de zijkant zit is dat goed te merken.

Op de Oostdijk kom ik zwager Co tegen, even stoppen en nieuws, voor zover er nieuws is, uitwisselen en dan weer ieder zijn eigen route vervolgen. Aangekomen bij Tiny zie ik dat ze druk bezig is in de tuin uitgebloeide bloemen verwijderen van de hortensia’s. Koffie met koek en even later een broodje en zo is het weer snel tijd om op te stappen. 


Ze zijn nu langs de Oostdijk druk bezig met 3 maaiboten in de ringvaart om het oude riet op te ruimen, het gaat razend snel en het knapt er van op. M’n rondje is nogal “warrig” maar na verloop van tijd kom ik door Avenhorn en sla af richting Spierdijk als ik iemand vanaf het trottoir mijn naam hoor roepen.

Het is Arnold Marcus uit De Weere die zijn vrouw Githa met nog een paar dames heeft weggebracht om wat lichamelijk oefeningen te doen in het zwembad en die hij straks weer op mag halen. Al met al kom ik weer thuis na 88 km waarvan ik, van start tot finish heb genoten.

Geen opmerkingen: