02 juli 2024

Kleine met aardbeien

 


Niet te ver gewoon even op en neer als aardbeien koerier, het is allemaal gelukt en ik ben weer tevreden thuis gekomen. Vanmorgen eerst nog wat regen maar toen het droog was en gecontroleerd op “Buienalarm” was ik gerust dat het droog zou blijven.

Daardoor was ik iets aan de late kant bij het aardbeienstalletje maar er was genoeg dus geen problemen. Aangekomen bij Tiny een deel daar gelaten, koffie gedronken en de afspraak die ik kreeg van het ziekenhuis in overleg gewijzigd, veel nuttig werk. Ik ga weer richting huis en uiteraard via een gedeeltelijk andere route en toen ik langs het verkooppunt reed waren er nog steeds, of weer verse pluk aanwezig dus geen probleem voor nieuwkomers.

Bij Middenmeer even kijken of de weg al bijna open zal gaan maar dat zal deze hele week nog wel in beslag nemen het is nu overal nog een rommeltje.   De Quest staat weer op z’n plaats en z’n teller is weer 84 km “rijker” geworden.








O ja gisteren zag ik dat de ambtenaar helemaal "vleugel"lam is, de wieken zijn er allemaal af mogelijk dat hij straks voor nog meer energie zorgt zodat Micrsoft en Google probleemloos kunnen blijven werken. En de onderkomens voor statushouders enz. enz, bij Middenmeer zijn bijna klaar 50 meter vanaf de A7.Ook het klussen aan de weg begint vorm te krijgen maar deze week zit het er nog niet in maar wie weet ....

Geen opmerkingen: