16 mei 2017

Even pas op de plaats

Rondje van 80 km

Het is vandaag eigenlijk een aparte dag, een soort afscheid van de fiets, ik voel de reacties al, wat krijgen we nou ? Laat ik het gewoon toelichten, morgen moet ik in de revisie, een “onderhoudsbeurt”, omdat ik net als 2,8 miljoen Nederlanders, wat moeilijker urineer, da’s toch netjes gezegd. En daarna , zo is mij verteld mag ik 6 weken van alles en nog wat niet en daar stond ook fietsen bij, dus …… Maar vandaag kon ik nog even een klein rondje wegtrappen over Wieringen langs het water dan langs de Noorder en Zuiderdijkweg in de Wieringermeer, door Medemblik naar Wervershoof en daarna naar de thuisbasis in Middenmeer net 80 km wat het totaal van deze Quest op 104.561 km heeft gebracht. Niet te veel schrijfwerk vandaag maar een paar foto’s extra.
Naar de buitendijk op Wieringen

Twee loze vissers

Vlak langs het water

Zelfs een stukje betonnen bescherming

Een onbekende gast voor mij

Wie heeft de juiste naam voor deze vogel

De Kluut is herkenbaar

En er zaten er genoeg te broeden ......

op dit eilandje dicht bij Den Oever.

Voorzichtig dan past hij er net doorheen.

Drukte bij de reparatie afdeling in de haven.

Met de nieuwe plaats van de "lichtopstand"
gezien vanaf de visafslag

Met een ommetje door het Robbenoordbos

Een perceel Opperdoezer ronden in de Wieringermeer

12 opmerkingen:

Douwe (Q613) zei

Alvast een spoedig herstel gewenst!

Ik kan me vanalles voorstellen bij dat fietsverbod voor mannen op een martelend bukfietszadel, maar geldt dit ook ligfietsfauteuils?

Erwin zei

Succes en alvast een snel herstel Pé!

Groet
Erwin en Tante Lies

Belle zei

Veel sterkte bij de ingreep en ik hoop op een spoedig herstel! Beterschap alvast. Ik hoop weer snel te lezen over je (West-)Friese Fietsavonturen.

Unknown zei

Het vogeltje is een Tapuit Pe.

Unknown zei

Veel sterkte Pe en een voorspoedig herstel.
Succes,
Groet,
John

Piet Kunis zei

Sterkte Pe met de ingreep, ik zal je dagelijkse verslagjes- en foto's missen, maar dat komt ongetwijfeld wel weer terug.
groet,
Piet

Wilco Pompert zei

Het beste Pé!
Van minder goed urineren wordt uiteindelijk de Quest ook minder geel. Het is goed dat je daaraan geholpen wordt. Nogmaals het beste. Ik hoop spoedig toch weer van je te horen!

Willem zei

Veel sterkte Pé ms. mag je wel fietsen in de Q, scheelt een zadel. Goed herstel!

PLW Smits zei

Dat je weer snel herstelt en weer mag gaan fietsen!

De Bobslee zei

Sterkte Pé!

Pé Koomen zei

Hier even een reactie op alle reacties van de bloglezers en lezeressen, het is afgelopen woensdag allemaal heel vlot verlopen totaal geen problemen. Heb donderdag voor het eerst sinds pak weg 10 jaar weer eens 2 paracetamols geslikt en dat was het dan. Moet nu uitgaande van alle adviezen en voorschriften mijn gemak houden om eventuele bloedingen te voorkomen, verder heb ik al 10tallen jaren geen enkel ander medicijn geslikt dus die ouwe body is nog redelijk. Bedankt voor alle medeleven en nu geduld hebben wat voor mij een enorme opgave is.
Gr. Pé

Wilco Pompert zei

Ik hoop dat het herstel goed verloopt!