15 augustus 2017

Kort maar krachtig

Net 80 km

De weerprofeten hebben het bij het rechte eind, regen vanuit het zuiden en het klopt als een bus. Gisteravond had ik nog even een glutenvrij brood gebakken, een probeersel om een keer een bruinbrood te bakken met een pakje speciaal meel. Het is gelukt maar ik kan zelf nog niet enthousiast zijn over het geheel, ik hoor wel of de smaak goed is als er van is geconsumeerd. Vandaar dat ik vanmorgen even op en neer ben gefietst naar de “Zuidoost” om het baksel te bezorgen.

Met een bootje door de wildernis
Onderweg ging mijn mobiel en probeerde Eric vanuit de binnenlanden van Borneo om contact te krijgen via Facetime, helaas de verbinding kwam niet tot stand, wel stoppen en proberen maar wat ik ook deed het lukte niet, Thomas de jongste is vandaag jarig, 9 jaar alweer. Later zag ik wel een foto van het “span” en die zet ik hierbij op mijn blog, super leuk op Thomas z’n verjaardag in een klein bootje door de binnenlanden van Borneo.
De eerste spatten vallen
Onderweg krijg ik de eerste spatjes regen en als ik, nadat ik het brood heb afgeleverd en snel een bak koffie heb gedaan, nog veel meer nattigheid. Het gaat niet hard maar is wel vervelend vind ik.
Deze brug is nog prima 

Het speciale torentje van de kerk in Oosthuizen

Staal staal en nog eens staal

En daar komt straks beton overheen

En het is nog niet klaar.
Bij Oosthuizen wordt al een hele tijd gewerkt aan de brug die vervangen wordt, even stoppen omdat het nu even droog is en wat foto’s maken, wat gaat er een staal in de constructie, onvoorstelbaar. Het begint weer te spetteren en ik stop alles op z’n plaats en snel in de Quest op naar huis waar ik na 80 km ben aangekomen, net niet genoeg regen gehad voor de schuimkap.

Geen opmerkingen: