27 november 2018

Weer een keertje M-O-M.

159 km


Vandaag weinig nieuws onder de zon tenminste als hij er was, ik heb hem niet gezien. De berichten waren vanmorgen duidelijk overal zwaar bewolkt alleen in het Noord/oosten kans op wat zon.
In het Noord/oosten kans op zon
Het was het meest duidelijk aan het eind van de Afsluitdijk, ik kwam vanaf Noord-Holland waar het inderdaad zwaar bewolkt was en inderdaad de kop van Friesland leek onbewolkt te worden hoewel op de terugweg er geen “spat” zon meer was te bekennen. Ik ben dus op en neer geweest naar Oudemirdum, effen een bakkie doen. In de vakantiewoning verblijven momenteel neef Sjaak Verlaat met zijn vrouw Sandra en hun zoontje voor een paar weken, gister is hun nieuwe huis overgeschreven dus het zal nu wel klussen worden en wachten op alle meubelen en huisraad vanuit Australië om een nieuw begin te maken in Spanga. Ze waren niet aanwezig, Bianca vertelde dat ze vanmorgen al op tijd waren vertrokken mogelijk om een begin te maken in hun onderkomen en te zorgen dat ze ingeschreven staan in de gemeente anders mogen de containers met al hun spullen niet verder vanuit de haven. Toen ik weer op zou stappen zei Bianca dat Thimo met een kwartiertje thuis zou zijn uit school dus even wachten en samen lunchen.
De buitenkooi waar 2 eekhoorns in zitten

en af en toe verschijnen ze in het binnen hok in de kamer

Gezellige drukte makers
Thimo heeft daarna nog een tijdje geprobeerd om de nieuwste kaart van OSM weer op mijn GPS te plaatsen , helaas het lukte niet. Zodoende was het al ruim half 2 voor ik richting Middenmeer ging waar ik iets voor half 4 weer binnen was. De afstand kwam met een gewijzigde route op 159 km dus het komt steeds dichterbij.

Geen opmerkingen: