29 november 2018

Mooi weer fietser, dus niet op pad.



Het is nu kwart voor 3, de hele morgen regen en aangezien ik een mooi weer fietser ben kwam er vandaag niets van terecht. Maar nu is het droog en wat doe ik, nee ik blijf thuis. De auto ziet er niet uit van een ritje door de polder over de Tussenweg waar Google enorm z’n best doet om een groot datacentrum uit de grond te stampen, maar een hoop van die grond ligt nu op de weg waar ze met bezem en spuitwagen de zaak weer opknappen, helaas gingen wij daar net langs.
En omdat ik af en toe een glutenvrij brood bak voor Tiny moest ik weer even een nieuwe zak meel halen bij de molen in Blokker. Met de auto en deze keer niet met de Quest, het ongeluk wil dat ze net de afslag die ik zou nemen vandaag tot morgen vroeg hebben afgesloten dus omrijden.
                                                   
Als ik over de Zuiderdracht in Blokker rijd zie ik een verminkte molen draaien, wonderlijk dat dit evengoed prima rond gaat, even een foto en een stukje film, dit kom je niet alle dagen tegen, hij ziet net zo verminkt als de molen op Wieringen bij Hippolytushoef, via de link draait hij even rond op "halve kracht"   https://youtu.be/Hixlz7GafAc



Ik heb in elk geval weer glutenvrij bakmeel en een schone auto waarbij ik er versteld van stond dat hij nog echt rood was.

Geen opmerkingen: