13 mei 2020

Rondje Wieringermeer




76 km
Eindelijk daar is ie weer, inderdaad ik ben al enkele dagen buitenbeeld geweest maar het heeft allemaal zijn nut gehad. Maandag veel te harde wind dus geen ongelukken met de Quest, dinsdag op verjaarvisite naar Oudemirdum met de auto en toen heb ik gezien dat de Afsluitdijk een grote puinhoop is voor alle verkeer of je nou met de auto of met de fiets er overheen wil gaan, met de auto hele stukken 2 banen beschikbaar met beperkte snelheid en voor fietsers helemaal niets beschikbaar.
Waardweg

Wieken voor een energiemolen

Heel apart vervoer
Maar goed de rit van vandaag, dicht bij huis gebleven, een rondje Wieringermeer dus nooit meer dan hemelsbreed zo’n kilometer of 10 a 12 van Middenmeer af gereden.
STRAVA schreef noteerde mijn rondje
Daarbij STRAVA ingeschakeld en ook via Relive https://www.relive.cc/view/v7O9w89z4Qq  is mijn doen en laten vastgelegd op dit rondje.
Omrijden

Door het Robbenoordbos

Door het Robbenoordbos
Slechts één keer moest ik de route verlaten omdat er tijdelijk éénrichting verkeer van deze weg was gemaakt maar via een stukje Robbenoordbos was geen probleem met dit mooie weer.
Gemaal Lely bij Medemblik

De Opperdoezerronden staan alweer boven de grond
Verder wat foto’s van wat ik onderweg allemaal ben tegengekomen om dit rondje vol te maken wat in totaal 76 km is geworden.

Geen opmerkingen: