07 mei 2020

Dicht bij huis blijven.



Het blijft deze week nog mooi weer en daarna wordt het wat frisser en minder zon, maar niet zeuren dit hebben we alvast weer te pakken. Ik had voor mezelf bedacht dat een klein rondje voor vandaag wel genoeg zou zijn. En zo is het gekomen dat ik niet al te ver van huis ben geweest. 


                 
Een beetje afwijkende route om de polder uit te gaan via de Molenweg en later de Kooltuinenweg waar nog “driftig” wordt gebouwd aan de zoveelste wind/energiemolen en dan naar Ewijcksluis, weer eens een keer iets anders. 




De weg oversteken en via de Stoomweg weer afslaan naar de Balgweg  om via de korte Afsluitdijk de kust op te zoeken langs ’t Wad.


Bij Den Oever even stoppen en een foto maken van het vissersmonument wat kort geleden onderhanden is genomen om de tekst weer duidelijk leesbaar te maken.
Langs de Noorderdijkweg sla ik af om via de Oosterterpweg naar Wieringerwerf en zo naar Middenmeer te fietsen, helaas ook fietsers kunnen niet verder dus even omrijden wat ook geen probleem is, als de wielen weer in ruststand staan geeft de dagteller toch nog weer ruim 68 km aan.                 




Geen opmerkingen: