01 oktober 2018

Tuinen en fietsen



De afstanden worden steeds korter, de lengte van elke rit is meegenomen maar door omstandigheden moet ik ook wel eens iets anders doen.
Vandaag was dat de tuin, het wordt herfstig en dan moet hij bijna op de “winterlaag”. Spitten enz. nou spitten doe ik niet mijn rug heeft al genoeg op z’n donder gehad maar hij is evengoed weer netjes voor de eerst komende maanden en als het een beetje wil vriezen is hij volgend voorjaar weer goed bewerkbaar. Maar door zulke bezigheden komt een rondje fietsen al snel in gedrang en kon ik pas veel later van start. Het was al 2 uur eer ik die gelegenheid had, nog maar even op en neer naar Wervershoof bij Ben kijken.
Bij Opperdoes kreeg ik de eerste bui, niet erg maar de regenboog geeft aan dat er iets naar beneden kwam. Ben is warempel thuis en had visite van een dochter van Lida, zijn vriendin. “Je krijgt 2 minuten want we moeten zo weg” nou dan duurt dat bezoek niet lang en zo was ik weer snel op thuisreis


. Langs Medemblik in het buitenhaven gebied nog een paar foto’s en dan in Middenmeer de herfstkleuren nog even vastleggen en thuis gekomen constateren dat het slechts een kleine 38 km is geworden.

Geen opmerkingen: