12 maart 2024

Even een kleine reparatie die niet geslaagd is.

 


Het is er toch nog van gekomen al was het laat voor mijn doen. Het was wachten op een pakketje wat ik vandaag zou binnen krijgen, inhoudende 2 luchtfilters voor de motormaaier. De motormaaier was wat van slag en ik dacht dat het nu weer in orde was, vorige week het laatste stukje gemaaid zonder filter en dat ging goed.

Het filter was door een verkeerde beweging dicht gelopen met olie, zodoende een klein stukje zonder filter gemaaid en nu had ik het idee , even het nieuwe filter monteren en gaan met die “motormaaier” maar hij wilde niet starten dus volgende keer een bougiesleutel scoren die ik nu nog niet heb en dan opnieuw proberen. De rit naar de “Zuidoost” ging uiteraard met een stok achter de deur want ik wilde op tijd weer thuis zijn met gevolg een tandje bijschakelen, maar ik ben weer heel thuis gekomen          na 82 km.



Langs de Purmerenderweg is het een prachtig gezicht met al die bloeiende narcissen. Langs de Middenweg nog even oponthoud  door baggerwerkzaamheden en bij de oversteek van de A.C.de Graafweg was duidelijk dat dit nog lang zo zal blijven.

Geen opmerkingen: