25 januari 2022

Fleur maakte mijn dag nog mooier

 

De route is het enige wat overbleef, 
een nieuwe GPS is in bestelling

zo had het moeten zijn dit was de vorige keer 

En weer is het gelukt, een rondje over de dijken, dat is dan tegenwoordig 206 km verplaatsen waarvan er 30 km in de “Speciaal vervoer” bus over de Afsluitdijk. Alle keren een heel gedoe om dat rond te krijgen, eerst hoe wordt het weer op die dag, is Bianca thuis, loket Afsluitdijk bellen om vervoer vast te leggen wat na overleg met telkens een ander persoon weer is gelukt en dan een bericht afwachten van Garage Den Das en Vos uit Den Oever en dan is het geregeld en maar hopen dat het weer niet veranderen zal de komende dagen. Maar goed het is gelukt zoals ik al aangaf en het ging weer geweldig, weinig wind en droge wegen.
Nergens fietsers of wandelaars

Het GALAMA Akwadukt 


Je passeert zoals gewoonlijk diverse kleine gehuchtjes langs de dijk waar weinig verandert.
Fleur wacht op de bus en ......

Als ik dan Oudemirdum in rij zie ik in de verte bij de bushalte een jonge dame staan, het lijkt op afstand wel alsof het Fleur is, inderdaad ze staat te wachten op de bus om op weg te gaan naar school voor een tentamen.
zag opa ....

 ... al van ver aankomen ...

Fleur zag opa al op afstand aankomen rijden

Ze zag mij al op afstand aankomen en zo spreken we elkaar nog heel even. Deze ontmoeting maakt mijn dag nog veel mooier, ik hoopte dat ze nog thuis zou zijn maar ging daar niet vanuit en dit maakte alles weer goed.
Het laatste stuk wordt ook zwart

Lemmer

De Ketelbrug

Boven, het hoogste punt

Het begin van de dijk naar Enkhuizen

Enkhuizen is in zicht

De kassen "vreten" stroom

Bij Bianca koffie met koek en kletsen, rond 11 uur stap ik weer op om het rondje compleet te maken, via Emmeloord en de Ketelbrug op naar Lelystad en dan naar Middenmeer en zoals ik in het begin al schreef 206 km verplaatsen waarvan 30 km met de speciale bus.

2 opmerkingen:

Marcel zei

Mooie rit! Prachtig

rob, nieuwegein zei

Geweldig Pe, veel bewondering voor je.