14 juli 2022

Even een paar banden halen en thuis brengen.

 



Het weer is goed en de benen hoop ik ook, ik was n.l. van plan om naar Dronten te gaan om wat materiaal aan te schaffen voor het geval ik door slijtage banden moet vervangen die ik momenteel niet meer op voorraad heb. Ja het is een flink retourtje om even op en neer te gaan en dan als ik terug kom meteen maar even over Middenmeer te gaan om ze daar op te slaan. De tijd als mantelzorger zit er bijna op dus vandaag alvast een extra vrije dag, Tiny ging met broer Frans naar Schiphol zus Franceska ophalen die hier een tijdje vakantie komt vieren vanuit New Zeeland dus ik zal niet worden gemist.



Op de rit naar Dronten ging alles goed tot ik in Lelystad een verkeerde afslag nam en een ommetje maakte van zo’n kilometer of 10 .Maar goed met koffietijd was ik bij Velomobiel waar ik na de koffie meteen door Theo werd geholpen, daarbij kwamen ook nog een klein euveltje met een draadje van de linker richtingaanwijzer en een contact vanaf de accu waar een ander stekkerpennetje op werd gezet en vervolgens kon ik weer richting Middenmeer om daar de banden te “lossen”.




Het is een genot om met een Quest zo’n rit te maken ik begin steeds meer te waarderen dat ik gezien m’n leeftijd (volgende maand 82) nog zo heerlijk kan rond toeren zonder de minste problemen en het begint steeds meer te voelen om t.z.t. weer heen en terug naar Oudemirdum te gaan en dan “onderlangs” over Enkhuizen en Lelystad, maar goed dat is voor later vandaag werd het een totaalscore van 212 km inclusief een paar bakjes heerlijke aardbeien.

Geen opmerkingen: