11 september 2023

Klein "stukkie"


 Vandaag een kleintje, het warme weer is tot op dit moment nog niet van invloed geweest maar de ware zin ontbreekt dus een kort stukje zonder flauwekul . Eerst even een paar boodschappen doen en zorgen dat de wasmachine het juiste programma afwerkt om vervolgens een glutenvrij brood te bakken voor Tiny.


Tegen half 11 van start en even naar Obdam, daar iets gedronken en het rondje afgemaakt via de aardbeien verkoop in de Lekermeer.



Onderweg hier en daar drukte op het land. Ze zijn er nog steeds en ik maak er graag gebruik van, heerlijk. Tijdens het fietsen merk ik dat de conditie nog niet op peil is, ik vraag me soms af op dat komt door de teveel voorgeschreven medicijnen waar ik onmiddellijk mee moest stoppen en na een week weer in mindere mate weer moest vervolgen. Ik heb via internet wel gelezen dat dit middel heel veel ellende met zich mee kan brengen, ook met de longen en luchtwegen, laat we maar hopen dat het langzaam weer naar het vroegere stadium terug zal keren, zo van, gaan met die “banaan”. Ik kwam zo rond half 1 bij de aardbeienstal waar weer genoeg stond voor de liefhebbers. Twee doosjes in de fiets de QR code scannen, betalen en op huis aan in Middenmeer waar ik na 51 km weer afscheid nam van deze wondere fiets.

Geen opmerkingen: