19 september 2023

De wind heeft gewonnen.

 

29 km

De planning voor vandaag is “hopeloos” in de “soep” gelopen, in eerste instantie zou ik het HEM-rondje nog even gaan rijden maar het kwam er niet van, hoewel ik eigenlijk al op weg was.
De spoorbrug staat zelden omhoog bij Medemblik


Eenmaal op de open vlakte in de polder kwam ik er achter dat de wind al behoorlijk in kracht was toegenomen en elke keer als ik hem bij open stukken vol op de zijkant had werd ik gewaarschuwd. Ik had al snel het geplande rondje uit m’n hoofd gezet bovendien zou het na de middag ook nog gaan regenen met toenemende wind.
Langs de Medemblikkerweg

Alpaca's bij de fam.Ruijter

Alpaca's bij de fam. Ruijter

Richting Medemblik en dan weer retour langs de Medemblikkerweg naar Wieringerwerf en afslaan richting Slootdorp om weer veilig en droog binnen te komen in Middenmeer. Dat is allemaal goed gegaan en thuis had ik nog een klein klusje in de tuin.
Zo was ie .....

en zo is ie nu.

En alles is weer opgeruimd.

Een grote heester moest ingekort worden om “heestertje” te zijn wat meer bij mijn kleine tuintje past. Thuis dus omkleden en de snoeischaar ter hand nemen, de groene bak is vanmorgen geleegd dus er is weer ruimte om het blad enz. meteen op te ruimen. Rond 12 uur ben ik klaar en was na die 29 km van vanmorgen mooi op tijd klaar om m’n blog even te “raadplegen” of dit er nog bij kan en dat is gelukt

Geen opmerkingen: