30 januari 2024

Een heel lichte regen deze dag.

 


Gisteren was het weer veel mooier dus of ik nog zal gaan hangt een beetje af van wat het weer doet. Eerst een paar boodschappen doen en na de koffie besloten om een heen en weertje te maken naar Wervershoof.

Door Medemblik naar de dijk  waar men aan het vissen is naar , ik weet het niet, het lijkt niet op een standaard vissersboor. En dan richting het ondergelopen fietspad tussen Medemblik en Onderdijk.


Er fiets een scholier voor me die bij de verkeersborden er omheen fietst door het gras, zou het toch open zijn vroeg ik me af. Ik ben maar niet achter hem aangegaan en ben gekeerd en naar boven gereden en nog geen honderd meter verder kwam hij bij dijk opklauteren met de fiets aan de hand. Er waren inmiddels wel extra pompen ingezet dus t.z.t. komt het wel weer goed. In Wervershoof eerst naar broer Ben en daar een tijdje zitten kletsen onder het genot van een cappuccino met koek.

Ondertussen werd het er niet beter op, af en toe een beetje regen waardoor ik niet alle familie heb opgezocht , alleen nog even bij Aad en Ans, in en uit, en dan door naar Middenmeer via een andere route als heen.





Door het Egboetswater en langs de Twisker waterberging, waar de zware klei er geploegd mooi bij ligt, op naar Middenmeer waar de teller voor dit kleine ritje 42 km aangaf.

Geen opmerkingen: