28 november 2019

Wat is geluk ?

61 km


Wat is geluk, ik heb vandaag heel veel geluk gehad. Toen ik weer ongeveer het besef kreeg dat ik leefde, zo rond een uur of 7, dacht ik dat een reddingsvest het eerste zou zijn wat ik nodig zou hebben als ik buiten kwam, wat een regen. Het zal dus vandaag niet lukken om een rondje te maken en met die gedachte zat ik later te “kranten”, het was nog donker. Maar toen het licht was zag ik dat het erg nat was buiten en dat ik het juiste moment zou moeten kiezen om een paar boodschappen te doen.
Nat langs de Medemblikkerweg

De prijzen van de winterpeen is waarschijnlijk erg laag
of de vele regen is hier oorzaak van

Het nieuwe fietspad vlak bij het "stoomgemaal"

Een geduldige mevrouw die de honden uitlaat.

Gemaal de "Vier Noorder Koggen"

Het blijven mooie vogels
Het bleef verder droog en toen begon het wel een beetje te kriebelen, zal ik wel of zal ik niet. Als ik niet ga zit ik straks achter de pc en of de Ipad te “klieren” en komt er niks geen zinnigs uit, zal ik me dan toch maar omkleden. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, een heerlijk rondje van 61 km en als ik dan onder de douche vandaan kom zie ik dat het weer hard regent dus ik heb heel veel geluk gehad.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Op of in een ligfiets heb je geluk als je een dag doorkomt zonder nare confrontatie in het verkeer.

Pé Koomen zei

Over het algemeen valt dat wel mee, ik zoek meestal een route die buiten drukkere verkeerssituaties omgaat, zo min mogelijk door steden en is dat wel het geval dan weet ik altijd wel een rustige weg door of langs de verkeersdrukte te vinden. En het blijft uitkijken waar je ook komt met de Quest.