08 februari 2021

Sneeuw en harde wind

 

Dit beeld komt steeds dichterbij


Vorige keer, dus op mijn laatste “schrijfsel” op mijn blog, schreef ik als laatste regel, “Als er nu maar niet te veel sneeuw zal vallen” helaas de hoeveelheid valt wel mee maar de wind maakt er een potje van. De A7 tussen Hoorn en Middenmeer/Den Oever is in beide richtingen afgesloten en zodoende zit ik nog steeds in de “Zuidoost” .

Het blijft een mooi gezicht

Dus met de Quest op pad gaan zit er voor vandaag zeker niet in vanmorgen de paden enz. om het huis heen voor de tweede keer schoon gemaakt en of dat voldoende is weet ik niet het stuift meteen weer onder en als je dan de berichten hoort dan schijnt het nog niet over te zijn.


Stevig en geen sneeuw problemen


Een eenzame bezoeker

De enige die stevig op zijn “poot” blijft staan is het voederhuisje voor de vogeltjes hoewel die er ook niet meer zijn te zien, halsband parkieten zie ik helemaal niet en ook de kool en pimpelmeesjes blijken spoorloos, een enkele roodborstje komt nog wel langs voor een “kouwe hap”.

Het ging toen goed, geen sneeuwbanken

In de sneeuw fietsen is nooit een grote liefhebberij van mij geweest maar echt nieuw zou het niet zijn, dit was zo’n 10 jaar geleden een soortgelijke ervaring.

Geen opmerkingen: