19 oktober 2022

En ook voor haar tellen de jaren door

 


En weer is er een rondje weggetrapt na een verjaarsvisite, ja met een grote familie is het geregeld feest en omdat het merendeel boven een bepaald aantal levensjaren komt is het overdag steeds drukker dan, pak weg 25 jaar geleden, nu beginnen we de 80tigers en daarboven te tellen. Dat was dus de start van mijn ritje op deze redelijk zonnige dag. Mijn oudste zus volgt onder mij en dit was de 7e van de 8 verjaardagen in oktober, nog één en dan beginnen we aan de volgende maand. Na deze visite ben ik zo rond half 1 opgestapt en heb het HEM-rondje er aan vast geplakt met nog een kleine extra omweg omdat het zulk mooi weer is.


Er staat overigens nog een stevige wind merk ik wel als ik vanaf Enkhuizen langs het water fiets, richting Hoorn. Om niet al te veel dezelfde foto’s te maken laat ik de 3 Zuiderzeestadjes verder aan me voorbij gaan maar als ik later via de Rijndijk ga en zie dat er daar tulpen worden geplant moet ik wel wat foto’s maken.





Zo erg heb ik het nog niet eerder meegemaakt met de meeuwen en dat zo ver van de zee. Als ik thuis ben blijken er weer 103 km’s onder de wielen door te zijn gegaan en het blijft leuk.

Geen opmerkingen: