16 maart 2023

Zal ik gaan of toch maar thuisblijven ?

 

90 km

Niet te veel kijken maar gewoon gaan al is het ook een rondje wat ik bijna blindelings kan rijden zo vaak als ik deze al onder de wielen door heb zien gaan. Het weer was goed alleen was er wel wat extra wind uit het zuiden en zo heb ik onderweg een paar keer gedacht “Zal ik een ander rondje maken” maar nee, het zal wel meevallen en het viel inderdaad wel mee.
Hoorn met J.P.z.Coen.

Het zoveelste HEM-rondje eerst naar Hoorn en daar kwam ik de eerste afsluiting tegen dus een beetje omrijden en zo kwam ik toch nog weer op de dijk langs het water. 
Net voor Hoorn

Omgeving Schellinkhout

Stevige wind langs de dijk

Enkhuizen

Net voor Schellinkhout zaten honderden ganzen die zelfs niet opvlogen toen ik stopte. Ik had m’n camera vergeten en moest het doen met de mobiel meer er zijn wel een paar foto’s uit gekomen die ik hierbij plaats, de één is beter als de ander maar volgende keer is het vast beter.
Medemblik

In Medemblik kon ik er maar net aan langs, een grote kraan en dan beton storten. Als ik alles weer binnen heb gezet heeft de dagteller voor deze rit precies 90 km genoteerd. En de mooiste tekst is, sinds ik deze “spreuk” bij toeval een keer tegen kwam op internet, de volgende :


Geen opmerkingen: