10 maart 2021

Als "klussennier" aan de bak

 
Geloof het of niet maar het heeft me vandaag heel wat moeite gekost om aan deze klus te beginnen. Dus niet nog even voor de regen en harde wind een ommetje maken met de Quest. Maar als ik alles achteraf op een rijtje zet was het de moeite zeker waard. Ik heb net als zo velen, heel veel mos in mijn grasveldje, zowel voor als achter het huis. En waar geen plaats meer in het gras is voor het mos, groeit het op de tegels en op het klinkerstraatje. Ik zag het steeds groener worden dus aan de bak, straks gaat het toch regenen dus een ruime fietsrit zit er toch niet in.De oplossing is voor mij dan de hogedrukreiniger, waterslang uitrollen en aansluiten, stroomkabel idem, dan het regenpak en laarzen aan en dan starten. Ik heb eerst nog een paar foto’s gemaakt van voor de “strafexpeditie” en uiteraard ook daarna.


Ik wist dat het op zou knappen maar dat het meteen zo geweldig zou worden had ik helemaal niet verwacht, wel koude handen en voeten maar het was voor een goed doel. Een paar uur in de weer was echt de moeite waard, als ik weer zin en moed heb verzameld dan kan het pad naast het huis en het straatje naar de voordeur ook nog wel een keer onderhanden worden genomen.

3 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Heb je geen patioreiniger voor je hogedruk reiniger Pé? Dan is het in 10 minuten gepiept. Ik dacht ook jarenlang dat je tegels en terrassen met de standaard hogedruk reiniger zou moeten reinigen. En dat terwijl ik al 20 jaar dat ronde ding in de garage heb liggen. Het gaat 10x sneller en je wordt niet koud of nat.

Pé Koomen zei

Hoi Wim,
Om antwoord te geven op je vraag, nee ik ben niet in het bezit van een patioreiniger. Maar ik ben veel blijer met je reactie, je bent er nog en hoe. Al verschillende keren ben ik van plan geweest om even De Woude aan te doen maar met alle beperkingen vanwege blijft dat steeds achterwege. Als er geen negatieve redactie komt van jou kant dan kom ik z.s.m. even aanwippen om te vernemen hoe het gaat. De eerste prik heb ik ondertussen gehad en over een aantal weken volgt de tweede. Dus tot..... ik hoor of zie het wel.
Gr. Pé

Wim Schermer zei

Hi Pé,
Je bent hartelijk welkom op De Woude. Er zijn medisch wel wat uitdagingen, nu helaas ook voor Marian. De koffie staat klaar en we zien je heel graag.
Groeten, Wim