09 maart 2021

Het viel alles mee vandaag.

 


Als je eenmaal bent begonnen met een blog en je wil dat bijhouden, dan moet je wel elke keer als je een rondje gemaakt hebt weer een stukje schrijven. Gelukkig heb ik daar tot op dit moment geen problemen mee en moet ik er voor zorgen dat ik niet te lang van stof wordt. Gisteravond waren de berichten voor vandaag nog maar zo zo, regen vanaf de middag dus een klein ritje en niet te veel koffie adressen moet kunnen.


Maar vanmorgen leek het allemaal heel anders, nog een paar spatten en dan hebben we het gehad voor deze dag. Even het “draaiboek” aanpassen en op naar de “Zuidoost” waar Tiny altijd een heerlijk bakkie heeft.


Het was en bleef wel zwaar bewolkt maar dat deert dan niet, bij Oosthuizen kwam zelfs de zon even tevoorschijn omdat er een gat in het wolkendek zat. Verder ging het allemaal in super omstandigheden en zat ik al snel aan de koffie bij Tiny die toevallig ook een vriendin om een bakkie had, allemaal op afstand en gezellig kletsen. Na de lunch weer op huis af, deze keer via Obdam om daar even iets af te geven bij Tom en Gerda die op dat moment niet aanwezig waren.

De alpaca’s op het hoekje kijken wel even vreemd op van zo’n “geel ding met een beest op de zijkant” maar verder was er weinig nieuws onderweg. En zo werd dit ritje afgesloten na ruim 87 km zonder regen of ander ongemak.

Geen opmerkingen: