12 oktober 2021

Geduld beloont

 

83 km

M’n geduld is beloond, ik heb gewacht tot het droog was en dat is positief uitgepakt, geen spat regen meer vanmiddag en wel geregeld flink zonnig. Omdat ik gisteren 2 doosjes aardbeien had gehaald leek het me verstandig om vandaag even een doosje door te brengen naar Tiny en dat was dus voor vanmiddag mijn fietsbestemming. Ik had de wind mee dus terug zal het wel tegenvallen, maar nee hoor het “vloog” er terug ook weer over.
Oostdijk Zuidoostbeemster

Op de Oostdijk in Zuidoostbeemster was de weg nog nat net als op zoveel plaatsen onderweg maar regen is er niet meer gevallen. Het is echt een genot zo stil als de fiets is geworden nadat de 2e klem was geplaatst.
Netjes op een rij ....

...... langs de ringvaart.

Fietspad langs de
A.C.de Graafweg

Middenmeer

Bij Tiny even een bakkie gedaan, met koek en daarna weer richting Middenmeer waar ik zag dat er al behoorlijk veel bladeren van de bomen af zijn, ze zijn in elk geval behoorlijk geel.
Zwanen in duplo

Een zwanen “echtpaar” poseerde bijna dus dan maak je een foto. Ook werd ik weer geconfronteerd met een afgesloten fietspad dus opletten dat ik hier niet één of andere keer vastloop. Het was bescheiden vandaag een kalm rondje van 83 km.

Geen opmerkingen: