06 oktober 2021

Hij is weer geruisloos zonder tik.

 


Wat was ik blij toen ik de post zag lopen, ze schoof meteen een pakje door de brievenbus met de voor mij zo belangrijke onderdelen, een paar klemmen om het bracket vast te zetten wat uiteindelijk de oorzaak is geweest van het onbekende getik in het “vooronder”.


Om kwart voor 1 had ik het pakje in handen en om 1 uur zat de klem op z’n plaats, was ik omgekleed en al en zat alles weer goed vast en durfde ik weer een ritje te maken. Het getik is over en ik ben weer super blij, hij is weer geruisloos.


De laatste buien zijn ondertussen verdwenen en de zon komt er geregeld bij, hoewel de lucht af en toe nog een beetje donkere wolken laat zien. Om een lange rit te maken zou ik eerder van start moeten zijn gegaan dus nu even een proefrondje.


Via de Obdammerdijk bij Tom even kletsen en dan naar de aardbeienteler om te zien of dat nog steeds doorgaat met de aardbeien oogst en meteen even over Wognum/Nibbixwoud waar mogelijk weer Elstar appelen in de huisverkoop zijn en dat is inderdaad het geval. Daar ga ik dus een vrijdag even langs om de nodige vitaminen weer in te slaan. Het was weer ontspannen zonder zorgen al was het maar 59 km.

1 opmerking:

Belle zei

Mooi hè, dat internet.