23 november 2021

Bijna een vaste route.

 

85 km

Gisteren was het prachtig langs de weg en vandaag zou het ook ongeveer zo zijn , wel iets minder maar toch goed weer. Ik moet eerlijk zeggen ik heb er weinig van gemerkt, op de rit naar de “Zuidoost” af en toe een miezerig rot buitje en op de terugweg niet veel beter. Even op en neer naar Tiny leek me een geschikte “opdracht” voor vandaag, de spullen voor het avondeten heb ik eerst bij de supermarkt gehaald dus ik kan met een gerust hart op pad gaan.
De Oostdijk in de Beemster

Er is weinig nieuws onder de zon en op de Oostdijk kreeg ik het tweede of derde buitje, niet erg maar gewoon vervelend. Als ik bij Tiny kom is er meteen koffie en zo zitten we weer even gezellig te kletsen over alle problemen die er vandaag de dag ontstaan door de corona en het wel en niet vaccineren van mensen die nog niet inzien dat het toch wel veiliger is als men zich laat vaccineren dat blijkt wel uit de cijfers van de landen waar bijna iedereen is ingeënt . De meningen zullen wel verdeeld blijven dus laten we hier maar over ophouden.
Bijna in Obdam

Schijnbaar wordt hier nog weleens "gezondigd"

Na de lunch ga ik mijn fiets weer naar huis brengen en zo ga ik met een kleine omweg via de Obdammerdijk nog even bij Tom en Gerda langs waarna ik de thuishaven weer opzoek na deze rit waar ik 85 km bij elkaar heb gesprokkeld.

Geen opmerkingen: