05 september 2022

Ontspannen rondje

 


Microsoft groeit weer verder bij Middenmeer
Zou het echt gaan regenen


De laatste berichten laten zien dat het vandaag toch echt voorlopig de laatste zomerse dag is waarop geen spat regen is gevallen maar er komt verandering zo te zien. Ik heb er zin in, regen voelen, wat we al zolang hebben moeten missen. Vanmorgen eerst even naar de aardbeien verkoper om even een paar bakjes in te slaan, één naar Tiny en de ander mee naar Middenmeer maar die heeft dan wel ruim 60 km in de fiets gestaan en is meer dan voldoende “ingetrild” waardoor er mogelijk heel wat beurse plekken zijn ontstaan, thuis maar even over pakken op een bord en dan zie ik wel wat het zal worden.
Heerlijk ......

Even een bakkie op het terras

Met aardbeien dus even naar de “Zuidoost” even kletsen onder het genot van een bakkie koffie met koek en dan weer richting Middenmeer, geen bijzonder ritje maar wel weer even de benen gestrekt.
Is het echt 8 benig ?

 .....of een tweeling ? 

Onderweg nog een paar foto’s gemaakt van een paard met 8 benen maar achteraf was het toch een “tweeling” tenminste daar leek het op.
Hier en daar 10 cm hoogte verschil,
levensgevaarlijk.

Rijplaten niet voor niets

Ik neem meestal weggetjes waar weinig verkeer is te verwachten en dat zijn soms niet de beste “paden” want op dit pad liggen zelfs rijplaten omdat de ene weghelft steeds verder wegzakt met een hoogte verschil van zeker 10 cm op sommige plaatsen, bloedlink.
De brug is  .......

..... bijna klaar.

Bij de ingang van de polder wordt de veiligheid voor fietsers steeds beter en veiliger zichtbaar, de leuningen zijn ook al aangebracht, nog even en het is klaar. Zo, dat was het weer voor vandaag na zo’n 87 km in een heerlijk zonnetje en weinig wind.

Geen opmerkingen: