29 september 2022

Hij deed het nog, .......... gelukkig.


Geen redelijke fietspaden te zien.

El Teide

Die Gekko maakt me een 
beetje "Gek"

Rondje Wieringermeer 70,4 km

En ja hoor, daar is ie weer, ik, we waren een dag of wat het land uit samen met zwager Kees en schoonzus Lucy. En het was weer fantastisch, gestart vanaf Rotterdam en dus geen problemen zoals op Schiphol is te verwachten.
Kwajongensachtig gedrag

En dan op een eiland waar ik me gelukkig prees omdat ik geen fiets mee had, maar toch nog even kwajongensachtig gedrag. Gestolde lava die al duizenden jaren geleden mensen versteld heeft doen staan van de ongekende krachten die van binnen uit de aarde omhoog zijn geschoten en daarna zijn afgekoeld in grillige steen massa’s.
Molenpolder

Data centra bederven
 een mooi poldergezicht

En als je dan al 8 dagen niet meer in de fiets hebt gezeten dan is het de hoogste tijd om weer eens een “proefritje” te maken om vast te stellen of het allemaal nog gaat zoals het moet gaan, het viel mee moet ik eerlijk zeggen. 
Haven op Oude Zeug

Langs de haven van Oude Zeug

Gemaal Lely bij Medemblik

Als probeersel ben ik de polder even rond gereden met zowel heen als terug via de Alkmaarseweg en dat werd net 70,4 km zonder wind en water zullen we maar zeggen, het was weer heerlijk om de bene even op deze manier te strekken.

Geen opmerkingen: