29 november 2022

Eén dag afwezig maar ik ben er weer.

 

85 km

Vandaag was er weer alle ruimte om een ritje te maken, gisteren zat ik in Friesland voor een onderzoek bij Lifelines dat gestart is in 2006,

 

 Lifelines verzamelt en deelt gezondheidsdata van duizenden mensen, zodat we steeds beter weten hoe we gezond oud worden. Onze schat van data stellen we wereldwijd beschikbaar aan iedereen die middels onderzoek een relevante bijdrage wil leveren aan het gezonder oud worden van mensen.

 

Dit onderzoek is gestart door het UMCG uit Groningen voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, ik werd ooit een keer gebeld door mijn dochter, Bianca die in Friesland woont, met de vraag of ik hier ook aan mee wilde doen want ook de ouders die buiten de genoemde 3 provincies wonen konden deelnemen zo doende was ik een dag “afwezig”. Maar vandaag dus weer een ritje maken en dan is de eerste “verkenningstocht” richting Zuidoostbeemster .Even naar Tiny, koffie enz. enz. en later weer richting Middenmeer.

Bijna is de zon erbij

Windstil bij Avenhorn

Windstil bij Avenhorn

De berichten hadden het over dichte tot zeer dichte mist maar hier in de kop van N.H. was het bijna zonnig en geen mist rond 9 uur en na een “belletje” met Tiny hoorde ik dat het daar ook z.g. als helder was. Hier en daar ietsje omrijden door de weg afsluitingen die je tegenwoordig overal tegen kan komen.
Helder alsof het zomer is.

Onderweg kwam de zon er al bijna door dus prachtig windstil fietsweer. En als ik weer aan het eind van deze rit ben staat de teller op 85 km.

Geen opmerkingen: