23 december 2021

De ergernis loopt steeds meer op.

 

Omdat ik vandaag niet met de Quest weg kon, gladde wegen door ijzel, zat ik wat in de foto’s te “rommelen” en zag toen dingen die me nog steeds een doorn in het oog zijn. Nog nooit heb ik bewondering gehad voor het ambtenaren stelsel, het is gewoon meedraaien in de gemoedelijke wereld en als het op echt werken aankomt gaan ze eerst weer een commissie benoemen of bedenken hoe het eigenlijk moet. Typisch voorbeeld zijn diverse overheidswerken met nu weer de Afsluitdijk, een prijsje afspreken en als we van start gaan kijken we wel hoe het zou moeten en wat erbij komt aan klinkende munt. En als fietsers tellen we helemaal niet mee, mogelijk mede doordat er bij de overheid geen sportievelingen zijn die zweten helemaal niet zien zitten.

Volgend jaar zou het zo ver zijn maar ......

De laatste keer eind maart 2019


Pauze bij het Waddencentrum

Voor mij de enige manier om de Afsluitdijk over te komen.
met speciaal vervoer 2 dagen van te voren reserveren

En dan komt er een nieuwe visie van de "deskundigen" en de rekening kon nog niet worden gepresenteerd, dat komt later nog wel de gemeenschap betaalt toch wel.
Tot wanneer is het fietspad dicht? De werkzaamheden aan de Afsluitdijk duren tot eind 2025. Het fietspad is daarom afgesloten. Nadat de werkzaamheden ten einde zijn, kunnen fietsers en wandelaars naast het bestaande fietspad ook gebruik maken van een nieuw fietspad aan de Waddenzeezijde.

Geen opmerkingen: