27 december 2021

Geen reclame voor deze rijschool.

 

23 km

Het was mijn weer niet vanmorgen, mist en een heel klein beetje motregen, nee een andere keer maar weer. Toen ik voor de Kerstdagen de fiets naar buiten reed merkte ik dat rechtsvoor plat was dus lek, vanmorgen dat eerst maar even oplossen wat niet moeilijk was en na een kwartiertje zat ik aan de koffie en heb daarna de plakker er pas op gedrukt. Niet te snel anders kan hij loslaten en nu zeker niet. Op dat moment kwam er een app van mijn zoon of ik thuis was dan zouden ze om de koffie komen dus later zaten we gezellig te kletsen, Gerard, Marjon en ik.
Genieten in het Jolderenbos

De mannenwereld

Gisteren waren we in Oudemirdum bij Siebo, Bianca en de kinderen Thimo en Fleur waar Fleur zei,: "Ik moet nog wel met opa op de foto" terwijl de eerste Kerstdag ook een vol programma heeft gehad met de kinderen en kleinkinderen van Tiny, het is dan toch wel een echte mannenwereld de Kerstdagen waren super gezellig en leuk vooral omdat je de hele familie weer een keer ziet en spreekt. Zo rond de middag was de visite weer huiswaarts en heb ik na wat te hebben gegeten toch het andere pak maar aangetrokken en heb een klein rondje gemaakt in de polder.
Geen mooi weer ......

bijna "droevig"

Het valt nog steeds niet mee, de mist is er nog steeds en het is “hufterig” koud vind ik zelf dus heel kort en weer naar huis.
Geen reclame voor deze rijinstructeur


Liefhebberij genoeg .......


bij Agriport's prik locatie.

Bij de afslag om linksaf te gaan wacht ik netjes voor het stoplicht en als dat op groen springt steek ik over en ga linksaf, op dat moment komt en nog een luxe auto de hoek om die absoluut door rood is gereden en nota bene nog wel van een autorijschool van zo’n instructeur mag je toch iets anders verwachten, dit is geen reclame voor www.rijschoolwestfriesland.nl die zelfs aangeeft te volgen op facebook. Bij de priklocatie van de GGD op Agriport was het enorm druk en daar stond deze auto ook in de rij zodoende was er geen twijfel meer wat voor onverlaat er als overtreder zou zijn aan te wijzen in geval van schade.
Spreeuwen de enige vogels onderweg.

Het ritje was overigens heel kort met slechts 23 km maar ik ben er wel even uit geweest.

Geen opmerkingen: