03 maart 2022

Alles wordt oud(er) concludeer ik.

 

70 km

Al een paar dagen deze week meer als 100 km gefietst en dat voor een 81 jarige, het moet vandaag maar weer een keertje wat rustiger, misschien is dat verstandig je weet maar nooit. Een bezoek aan m’n oudste zus en zwager lijkt wel te passen in het route patroontje.
Medemblik

Van start om via Medemblik naar Wervershoof te gaan en daar zijn ze inderdaad thuis, niet ze, maar m’n zus is er wel en meteen “schiet” ze overeind om koffie te zetten, ik heb daar gezellig een tijd zitten kletsen. Ik hoorde dat heel wat van haar leeftijdsgenoten/vriendinnen, waarmee ook mijn vrouw vroeger bevriend was, ook wat beginnen in te leveren. De leeftijd gaat toch overal een rol spelen merk ik wel, ik denk dan vaak aan mijn zwager Kees die laatst tegen mij zei: “Jij vergeet wat” en toen ik vroeg en wat dan wel kreeg ik als antwoord, “Om ouder te worden” ja tot nu toe heb ik geluk zullen we maar zeggen.
Bergeend

"Gekko" Quest

Een bochtige route

Na de koffie met koek ben ik weer verder gegaan om ook even via Zwaagdijk naar Obdam te gaan en bij de op één na jongste zus langs te gaan, daar stond wel de auto maar er was niemand aanwezig, mogelijk ook een fietsritje maken .
Op de Rijndijk even uit de fiets voor een sanitaire stop en zien dat dit wel een echt bochtig stukje fiets/wandelpad is .Vervolgens op naar Middenmeer en via “Kippen-Dam” om wat kip-saté vlees mee te nemen.
Moeder zwaan en ......

vader zwaan.

Een Nederlands beeld met ......

.... geknotte wilgen.

De gerestaureerde molen van Hoogwoud

Ik denk Hampshire Down schapen ....

op het erf van ....

... een hobbyboer.

Langs de Groene Wuiver zag ik de eerste lammetjes ook lopen allemaal in het kader van het wordt voorjaar en dit alles was mijn verslagje van 70 km genieten.

Geen opmerkingen: