08 maart 2022

Middenmeer Oostzaan Zaandijk Middenmeer

 

125 km

Het is mooi weer maar wel aan de frisse kant tenminste zo heb ik het vanmorgen ervaren. Vandaag is Boris 17 jaar geworden en er zou rond half 10 koffie zijn omdat hij rond half 11 weer naar school moest was het wel van belang om op tijd in Oostzaan te zijn, maar dat is allemaal gelukt.
Voorzichtig over de rand gluren

Ook bovenop op verkenning

Als ik nog maar amper zit heeft Eric, die thuis werkt, een paar foto’s gemaakt, niet mijn grootste liefhebber, een kat in de Quest, als hij er maar geen sporen in achterlaat, gelukkig is dat meegevallen. Tiny was er ook en zo werd het weer een gezellig maar kort verblijf en ging Boris rond half 11 samen met zijn vriendinnetje naar school, bijna de laatste examen en toetsen weken. Na de koffie met heerlijke gebak en de nodige felicitaties was de verjaardag  voor vandaag over en ging iedereen weer z’n eigen weg.
Dini was wel aanwezig

Ik ben nog even verder gereden om bij een vroegere schoolmaat( Jaap v.d. Jagt) langs te gaan in Zaandijk, helaas Jaap was niet thuis vertelde Dini, hij was naar de tennisbaan dus dan gaat het nog goed met hem.
Zaanse Schans

Zaanse Schans

Zaanse Schans

Zaanse Schans

En Dini had andere visite dus meteen weer verder richting Zaanse Schans waar het stil was, ik heb het nog nooit zo rustig meegemaakt. Met zulk weer is het wel de uitgesproken plek om wat mooie foto’s te maken.
Kanaaldijk voor Purmerend

Jisp

Jisp

Later door Wormer waar ik ook nog een paar keer heb afgedrukt en verder door naar Middenmeer waar de 125 km weer een prettig gevoel geven, wat een heerlijk weer.

Geen opmerkingen: