22 maart 2022

Vandaag rustig aan en morgen over de dijken.

 

85 km

Gisteren was het een ruim rondje en vandaag wilde ik me wat inhouden omdat ik morgen rondje om wil via de dijken. Weer een keer naar Oudemirdum wat een goeie oefening kan zijn voor de “Texeltoer” Goede Vrijdag vanaf George Krüg in Wieringerwerf. Het was de bedoeling om even heen en weer te gaan om te kijken of bij Tiny alles naar wens verloopt.
Na inspectie op de foto

Ze zou vanmorgen een aantal familieleden ontvangen om de koffie dus voor die tijd weer verder, het is een “vrouwenmorgen” dus daar heb ik niks te zoeken. Ik was er op tijd en net toen ik binnen stond kwamen de dames via de andere kant ook aanlopen, ik moest wel even een bak koffie doen en toen werd de Quest aan een kritisch onderzoek onderworpen en maakte Riet een foto van het gezelschap.
Allemaal familie

Later heb ik binnen ook meteen maar een plaatje “geschoten” van de dames en ben daarna richting Middenmeer gegaan waar ik na 85 km ’t spul weer binnen kon zetten.
Zwanen zijn er zat ik telde er ruim 20
niet allemaal op deze foto

Zo kaal is ook geen gezicht

Molen "De Breek"

Gezien vanaf de molen

Wie is het mooist ? 

Alles wat omhoog kon stond "aan"

Draaien .......

... zakken en gaan.

Onderweg zie ik weer een hele serie mooie plaatjes en vooral de zwanen die elkaar de loef afsteken door breed uit te aan.

Geen opmerkingen: