16 maart 2022

Kort maar wel bewogen.

 


Een klein ritje vandaag omdat ik vanmiddag wat in de tuin wil rommelen, niet mijn grootste hobby maar af en toe moet het gewoon gebeuren. Als ik amper 10 km van huis ben de eerste stop, Dirk de Vries heeft in de remmen geknepen dus dan gaan we even alles op een rijtje zetten en hoor je weer dingen die je niet voor mogelijk zou houden maar die toch plaats vinden.







Na dit korte oponthoud gaan we ieder onze eigen weg weer, ik ga via “ ’t Blôte Bienepad” over ’t bruggetje en vervolgens kom ik op ’t Pannepad dat eindigde in Lamberschaag.

Via , via kom ik in Wervershoof en ontmoet daar een vroeger buurjongen die inmiddels ook al de 80 jaar heeft gehaald maar 3 keer per week naar het ziekenhuis moet voor nierdialyse. Er is overal wat, zwager Aad is niet thuis hij is naar het ziekenhuis voor zijn laatste behandeling i.v.m. kanker en na een bezoek aan Margriet kom ik een neef van me tegen die vertelde dat hij wacht op bericht van de cardioloog om geopereerd te worden i.v.m. z’n “rikketik” mogelijk 3 omleidingen. En hij fiets alle dagen en liefst bergje op en bergje af in de Alpen en Pyreneeën zo zie je maar zonder geluk kom je er niet.


Al met al een kort maar wel bewogen ritje van slechts 48 km.

Geen opmerkingen: