11 april 2023

De "Texeltoer 2023"

 

121 km

Even heel kort, het was weer een geslaagde ronde, rondje, net hoe je het bekijkt. Om 8 uur was er bij George en Anneke koffie met iets erbij en op de terugweg was daar speciaal gebakken appeltaart voor de liefhebbers.







Van dat laatste heb ik  geen gebruik gemaakt omdat ik weer door moest naar Tiny in Zuidoostbeemster en dan eerst via Middenmeer. In totaal waren er 19 deelnemers op even zoveel verschillende voertuigen waarmee iedereen de route goed kon volgens voor mij was het 121 km maar Ymte kwam met de DF vanuit Dronten fietsend naar Wieringerwerf 85 km en moest bij terugkomst nog “even” naar huis dus weer 85km.







Ook Jules en Elly Boetekees waren weer aanwezig, leeftijd genoten beide 81 jaar. Tonnie Tuinte, de man die mij zijn inspirator noemt m.b.t. ligfietsen was er ook heel uit Twenteland,  Piet Kunis, Cees Roozendaal en ga zo maar door ik kende niet iedereen maar de meesten kenden mij wel had ik wel begrepen. Ik zal nog wat foto’s erbij “plakken” dan kan iedereen dit nog eens op een rijtje zetten en herinneringen ophalen van deze mooie dag waarbij alleen het weer niet helemaal onze keuze was, maar het bleef wel droog. En tot slot George en Anneke bedankt voor de organisatie en verzorging.

 

1 opmerking:

Jan Reus zei

De volgende editie ben ik er bij met de Different.

Groet Jan Reus.