11 april 2023

Tweede verslag van deze dinsdag.

 


En daar gaan we voor de tweede keer vandaag om een verslagje aan mijn blog toe te vertrouwen, vanmorgen eerst het verslag van de Texeltoer van afgelopen vrijdag wat ik door omstandigheden niet direct kon schrijven en dat werd zodoende vanmorgen en omdat het weer redelijk is heb ik meteen nog maar even het HEM-rondje afgeraffeld.




Je bent toch bezig en het gaat allemaal zo gemakkelijk zonder inspanning , schrijven en/of fietsen. De berichten zijn, als ik het weekbeeld bekijk, niet zo rooskleurig te noemen alle dagen wel wat neerslag dus als de kans er is meteen gaan. Via de vaste route naar Hoorn en dan via de dijk naar Enkhuizen en vervolgens naar Medemblik.



Het enige wat mij vanmorgen een beetje uit m’n humeur bracht was een instructeur van een lesauto, in een bocht werd er gestopt en werd mij verteld dat ik wel op het fietspad kon gaan, hij had de hele weg voor zichzelf  nodig en daar hoort geen ligfietser op te rijden. Toen ik hem vertelde dat ik met mijn ligfiets die breder is als 75 cm gebruik mag maken van de weg werd hij er niet vrediger door, ik moest me niet bemoeien met de verkeersregels daar zijn andere mensen voor, maar verder was het een mooi ritje wat uiteindelijk eindigde na 93 winderige kilometers.

Geen opmerkingen: