21 december 2020

Droog uit en thuis

 


Het is net nog mogelijk geweest om droog een rondje te maken, niet helemaal want 1 km voor ik weer thuis was zag ik de eerste motregen spatjes op het windschermpje verschijnen. Gisteravond had ik voor mezelf al besloten dat het deze week waarschijnlijk niets meer zal worden om op pad te gaan. Maar nadat ik een paar boodschappen had gedaan en begrepen had  dat Engeland tijdelijk van de aardbodem is “verdwenen” m.b.t. de contacten met de rest van de wereld omdat er nog weer een virusvariant is ontdekt, besloot ik om meteen maar even op pad te gaan nu het nog kan, straks mogen we in Nederland ook niet meer naar buiten.



Even een rondje Wieringen langs het kerkje van Westerland, door Hippolytushoef langs het ganzen monumentje naar Stroe om iets buiten dit kleine gehuchtje een paar foto’s te maken van en bij de z.g.



“Heidense kapel” 


en dan door naar Den Oever waar de “tribune” langs de haven dit jaar zijn diensten nog niet heeft bewezen met de “Flora en Visserijdagen”.


Ik steek over via de fietstunnel naar het Robbenoordbos waar ik ondanks de vele auto’s op de parkeerplaats geen kop ben tegengekomen.


Het is er wel nat maar op het fietspad is het prima rijden vooral omdat de bladeren van het pad af zijn en je goed de juiste weg kan houden. En zo kwam ik weer thuis voor de regen en met slechts 47 km op de teller.

Geen opmerkingen: