02 december 2020

Op en neer maar wel weer een omleiding

84 km

 

Het ging weer heerlijk, omdat de berichten voor de komende dagen nou niet direct super zijn had ik voor mezelf bedacht dat ik beter vandaag de laatste keer met de bladblazer aan de gang kon gaan i.p.v. morgen of vrijdag dus op naar de “Zuidoost”.

Matig vooruitzicht

Een scherp steentje in de band

Tiny zou niet aanwezig zijn maar ik red me wel met de bladblazer enz. maar laat ik nou op hooguit 500 meter voor mijn bestemming van het éne op het andere moment lek rijden. Stoppen fiets op z’n kant in het gras en de band vervangen wat hooguit 5 minuten in beslag neemt oppompen en weer verder. Ik moest niet zoeken naar het probleem in de buitenband stak een mooi stukje steen naar buiten. Daar aangekomen eerst een kop cappuccino met een stuk speculaas en dan de band even plakken om vervolgens datgene te doen waarvoor ik op pad was gegaan.
Zesstedenweg 

Zo rond één uur ben ik weer van start gegaan richting Middenmeer allemaal in een lekker tempo en nu over de Oostdijk richting Hoorn enz. om na 84 km thuis te komen doordat ik bij Wognum nog weer een stukje om moest rijden.

Geen opmerkingen: