22 december 2020

Effe om een "bakkie" gaan

 



Ik vind dat het alle dagen meevalt als ik het weer bekijk, niet echt mooi weer maar het is gemiddeld een hele poos droog in de kop van Noord-Holland. Vanmorgen ging het ook weer goed, even naar de “Zuidoost” om een bakkie, verder kom ik eigenlijk nergens meer alleen naar Tiny en de rest van de familie sla ik voorlopig maar over hoewel dat af en toe bijna mis gaat. Dat heb je als je jezelf goed voelt en in je naaste omgeving zijn er ook geen verontrustende berichten dan denk je er niet bij na en zit je zo weer bij iemand aan de koffie wat eigenlijk niet helemaal verstandig is. Bij Tiny een bakkie doen en even kletsen om daarna weer richting Middenmeer te gaan.


De geploegde akkers laten zien dat de Beemster klei nog steeds erg zwaar is.

Langs de Middenweg in de Beemster heeft een instantie, gemeente of waterschap of …. tientallen vogelnestkastjes langs de weg aan verschillende bomen gespijkerd.



Als ik langs de Langereis ga en weer langs dezelfde brug ga als een dag of wat geleden maar nu aan de andere kant wordt nog eens bevestigd dat hij met een gewone fiets niet is te nemen, laat staan met een ligfiets en zeker niet met een velomobiel welk type je er ook voor zou zetten.


Het gaat allemaal weet super goed en na 83 km staat alles weer binnen en kan ik onder de douche.


Geen opmerkingen: