16 augustus 2021

Ik ga een "grote jongen" worden


 


Gaan of afwachten, nadat ik weer binnen kwam met wat boodschappen twijfelde ik nog even maar nadat ik de buienradar had bekeken was ik er klaar mee, “gaan met die banaan”. De harde wind en de te verwachten buien zal ik onderweg wel ervaren maar achter de geraniums gaan zitten ( voor zover dat mogelijk zou zijn) is er niet bij. Ik had het plan om langs de “hofleverancier” van de aardbeien te gaan en even een doosje bij Tiny brengen en uiteraard ook één voor mijzelf. Alles loopt zoals ik had verwacht, er waren aardbeien, de Qr-code voor de betaling werkt prima en het is nog steeds droog. Ik was niet de enige, voor mij stonden nog een paar klanten, dus afname verzekerd. Dan door naar de “Zuidoost” waar snel koffie werd gezet en inderdaad daar kwam ook de eerste regen naar beneden, gelukkig zat ik nu op droog. Na de koffie nog even afwachten tot het acceptabel was en toen weer naar huis.



Later nog even gestopt om de “deksel” erop te doen en na een paar kilometer kon die ook weer op z’n vaste plek achter de stoel, het was droog en dat bleef het verder ook.

Toen ik bijna thuis was kwam de zon er zelfs al een beetje bij en de blauwe lucht zat eraan te komen.  Ik was meteen zover dat ik steeds meer begon te denken dat ik een “grote jongen” ga worden, ik ga ook met slecht weer fietsen en moet toegeven dat je daar in een Quest geen barst van merkt ook vandaag niet na 88 km.

1 opmerking:

Belle zei

Als je buiten bent valt het weer altijd reuze mee. Dat ene buitje, ach, je bent lekker warmgedraaid. De thuisblijvers schatten het weer slechter in dan degenen die buiten waren.