02 augustus 2021

Oefen ritje

 


Het heeft even geduurd maar hij is er weer, de vakantie periode is voor iedereen “heilig” dus ook wij waren even afwezig en dan krijgt de Quest ook zijn welverdiende rust. Het was dus vandaag weer even wennen aan een ander ritme maar de dag was al voor een deel ingevuld, de auto moest vandaag voor een APK beurt naar de garage en toen ik eenmaal weer thuis was heb ik de wasmachine ingeschakeld om wat kleding wat rond te laten poedelen om vervolgens wat boodschappen te halen en pas daarna kwam de Quest aan de beurt. Een klein rondje deze keer, ja wat heet klein, het was maar 60 km.


Door Slootdorp richting Robbenoordbos waar ik nog een obstakel tegen kwam, een omgewaaide boom die over de weg lag. Ik ben even naar garage Den Das gereden om te vragen met welk vervoermiddel ze rijden om ligfietsen over de Afsluitdijk te brengen, het schijnt weer met de langere bus te gaan dus dat voelt voor mij weer veiliger en hangt de fiets niet gedeeltelijk buiten en wordt de deur met bandjes dicht gehouden.Dan langs de haven waar ik nog een Duits echtpaar sprak die meenden al fietsend de Afsluitdijk over te kunnen, ik heb ze verteld dat dat al jaren en nog tot 2025 niet meer mogelijk is en ze verwezen naar het busstation waar ze kosten “frei” naar de andere kant konden.Langs “Het Wad” liepen heel wat kluten foeragerend rond en ook scholeksters stonden rustig op 1 poot in de wind wachten op betere tijden.
Dan langs “De Heidense Kapel” en de ingestorte boerderij op naar de “Korte Afsluitdijk” en via Anna Paulowna en het

Oude Veer naar Oudesluis en op naar huis in Middenmeer .

Ik passeerde de sluis bij Kolhorn richting Middenmeer en zag nooit eerder zoveel liefhebbers in één keer binnen stromen. En dat alles na precies 60 km oefenen.

2 opmerkingen:

Susan Benson zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Jānis Kristīne zei

Hello everyone, I have lost money to so many companies that have claimed to be real lenders, but all my efforts have been in vain, I have lost more than 3500 euros to fake lenders to whom claim to be what they are not. Until my friend introduced me to the right lender I contacted and I successfully obtained a loan from them in just 48 hours, I would recommend anyone looking for a loan without fear to contact them by email:lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014