25 augustus 2021

Nu nog 2 te gaan ..........

 

65 km

Heel ver weg, vanmorgen voor 7 uur

Nog verder weg maar ik kreeg ze niet in één beeld

Even een kort verslagje van deze dag, niet veel beleefd, wel veel gedaan. Het is maar net hoe je het bekijkt, de eerste “opdracht” was naar Kolhorn om te horen hoe het stond met de reparatie van de grasmaaier die z’n basis heeft in Zuidoostbeemster. Helaas het is nog steeds wachten op een onderdeel, de gashendel is stuk en men vertelde dat het verkrijgen van onderdelen heel moeilijk gaat allemaal door de corona, ik begin daar ondertussen aan te twijfelen, overal krijgt corona de schuld van.
Kapper Gerard

Het "Kremlin" van Gert en Mientje

Het "Kremlin" van Gert en Mientje

Onderweg kwam ik de kapper ook weer tegen, Gerard Bosman  dus even stoppen en kletsen.
Een zilverreiger door uiterst in te zoomen
een redelijk plaatje

Dus dan verder richting Obdam waar zus Gerda haar 70e verjaardag vandaag viert. Het is er gezellig en we zitten buiten in de zon met koffie enz. en later iets sterkers voor de liefhebbers en ik een glas vruchtensap. Als ik weer vertrek weet ik eigenlijk nog niet waar ik heen zal gaan, misschien het HEM-rondje nog, maar opeens bedacht ik dat er in de Zuidoost steeds meer gras groeide en dat zoiets uit de hand gaat lopen als je er niets aandoet.
Flink kort maar beter als lang gras.

Dus de eerste mogelijkheid afslaan naar Middenmeer, vlug wat eten en met mijn elektrische maaimachine op naar de Zuidoost. Het is ondertussen eind van de middag geworden en ik ben dus wat later met mijn verslagje van deze dag die slechts 65 km is geworden.

Geen opmerkingen: