24 augustus 2021

Nog 3 verjaardagen te gaan in augustus

 


Wat weer een prachtige dag, niet alleen het weer maar ook de belevenissen van deze dinsdag in augustus. Het was de 6e verjaardag van deze maand, nog 3 te gaan en dan is het weer een paar weken klaar, ja dat heb je met grote families en allemaal blije en gezonde mensen. Tiny reed met haar broer en schoonzus mee en ik kom van de andere kant met de Quest naar de Bangert waar uiteindelijk een hele club in de buitenlucht zit aan de koffie met gebak en later iets sterkers voor de meesten.






Ik had al een app gehad van mijn zoon of ik Alkmaar nog in de route had voor vandaag, ik heb nog even getwijfeld maar besloot om na de visite via de aardbeien leverancier richting Alkmaar te gaan. Daar aangekomen stond de teller op 60 km en kreeg de fiets even rust en z’n berijder een broodje met lever en melk met daarna koffie, de verzorging is geweldig net als de aardbeien, waar hij blij mee was.

Als ik weer opstap wordt de deur weer omhoog gedaan en kan ik weer richting Middenmeer waar ik, als alles binnen staat, zie dat de teller voor vandaag 90 km heeft bijgeschreven op het totaal.

Geen opmerkingen: